Profil for Studie2

TAK fordi du kigger ind hos Studie2.....

....Jeg hedder Eva Toxværd, jeg har fotograferet siden jeg var ganske ung, - jeg er uddannet sygeplejerske og arbejder på Slagelse Sygehus som operationssygeplejerske. Fotografeing er min store interesse og jeg bruger så meget tid som muligt på det, både portrætfoto i studiet i Vemmelev, skolefoto og virksomheder og lidt hyggefoto til plakater m.v.
I mit studie i Vemmelev fotograferer jeg alle, der ønsker et dejligt minde - om det er minder fra en stor dag - eller blot for at huske hverdagen - det er op til dig..... jeg tager meget gerne utraditionelle billeder, enkelte billeder i alle størrelser og billedserier med mange forskellige billeder. Men traditionelle portrætbilleder har også en meget stor plads i mit hjerte. Du er altid velkommen med en god idé til et godt billede af dine kære !

Jeg sætter ca. 1/2 time af til jer - i denne tid tager vi mange forskellige billeder - derefter vælger du de billeder du vil bruge og hvordan de skal bruges. Det foregår hjemme hos dig selv via min hjemmeside (du får en kode til dine billeder, så kun du kan se dem). 
Skal de printes på papir eller lærred - sættes bag glas eller lamineres - sættes i album eller indgå i en collage........der er uanede muligheder for dine billeder. 

Jeg vil hermed gerne takke alle de dejlige unger jeg får lov at fotografere  - og deres forældre, fordi de har givet mig lov til at bruge deres billeder her i Galleriet.
Hvis der skulle findes et billede som der ikke er givet tilladelse til at bruge, beder jeg dig venligst kontakte mig  - så tager jeg det naturligvis væk, omgående !
Fotograf Eva Toxværd - Studie 2 - Fotograf i Slagelse
XLweb