Profil for Studie2

TAK fordi du kigger ind hos Studie2.....

....Jeg hedder Eva Toxværd, jeg har fotograferet siden jeg var ganske ung, - jeg er dog uddannet sygeplejerske og har arbejdet i sundhesvæsenet i 11 år. Nu har jeg gjort min hobby og store interesse til mit profesionelle erhverv - og det er det bedste jeg nogensinde har gjort  :)
I mit studie i Slagelse fotograferer jeg alle, der ønsker et dejligt minde - om det er minder fra en stor dag - eller blot for at huske hverdagen - det er op til dig..... jeg tager meget gerne utraditionelle billeder, enkelte billeder i alle størrelser og billedserier med mange forskellige billeder. Men traditionelle portrætbilleder har også en meget stor plads i mit galleri. Du er altid velkommen med en god idé til et godt billede af dine kære !!

Jeg sætter ca. en time af til jer - i denne time tager vi mange forskellige billeder - og du vælger de billeder ud, du vil bruge og hvordan de skal bruges : printes på papir eller lærred - sættes bag glas eller lamineres - sættes i album eller indgå i et af Michelles meget personlige malerier........der er uanede muligheder for dine billeder. 

Jeg vil hermed gerne takke alle de dejlige unger jeg får lov at fotografere hver dag - og deres forældre, fordi de har givet mig lov til at bruge deres billeder her i Galleriet.
Hvis der skulle findes et billede som der ikke er givet tilladelse til at bruge, beder jeg dig venligst kontakte mig  - så tager jeg det naturligvis væk, omgående !
Fotograf Eva Toxværd - Studie 2 - Fotograf i Slagelse
XLweb